Szintén lehet barackos, áfonyás, epres, vagy amilyen tetsző!
Hozzávalók
2 dl tej
3 tojássárgája
6 dkg margarin
5 dkg cukor
pici só
3 dkg élesztő
50 dkg liszt
gyümölcsíz
Elkészítés
A hozzávalókból kelt tésztát készítünk. A megkelt tésztát lisztezett munkalapra öntjük, jól meglisztezzük, és 1 cm vastagra nyújtjuk. A kinyújtott tésztát 8-10 cm-es négyszögekre vágjuk, közepüket gyümölcsízzel megkenjük, majd összegöngyöljük. Kikent tepsibe egymás mellé helyezzük, a tetejüket olvasztott margarinnal megkenjük és 30 percig kelesztjük. Közepesen forró sütőben sütjük.
Népszerű cikkek a rovaton belül
Ha unod a lecsót, inkább grillezd a paprikát!
Méhpempő, az élet elixir
Kókuszzsír, az egészséges főzés alapja
Padlizsánkrém: Egészséges, finom és gyorsan elkészíthető
Cseresznye lekvár
Sztrapacska
Fehérboros-fokhagymás csirkecomb
Amerikai almás pite
Töltött alma