A kókusz és csoki kedvelőinek – cukor helyett cukorpótlóval…
Hozzávalók:
Tésztához:
7 tojás fehérje
25 dkg Canderel
10 dkg kókuszreszelék
6 kanál liszt
Krémhez:
7 tojás sárgája
1 dl feketekávé
2 kanál kakaó
3 kanál liszt
20 dkg Canderel
1 light margarin
Mázhoz:
10 dkg light margarin
2 kanál kakaópor
2 kanál Canderel
Elkészítés:
Tészta:
A tojásfehérjét a Canderellel kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket és a lisztet és az egészet jól összedolgozzuk. Az így kapott tésztát kikent tepsiben, előmelegített sütőben készre sütjük.
Krém:
A tojások sárgáját, a kávét, kakaóport, lisztet és a Canderelt sűrűre felfőzzük. Miután kihűlt, hozzáadjuk a margarint és rákenjük a tésztára.
Máz:
A hozzávalókat lassú tűz felett jól elkeverjük és a sütemény tetejére simítjuk.
Címlapkép: Illusztráció / youtube
Népszerű cikkek a rovaton belül
Ha unod a lecsót, inkább grillezd a paprikát!
Méhpempő, az élet elixir
Kókuszzsír, az egészséges főzés alapja
Padlizsánkrém: Egészséges, finom és gyorsan elkészíthető
Cseresznye lekvár
Sztrapacska
Fehérboros-fokhagymás csirkecomb
Amerikai almás pite
Töltött alma