Auditker Kft.

Lamborghini GRAND PRIX Target erőgépek

A GRAND PRIX típusok új változatai a GRAND PRIX Target –75 és -95, amelyek egyszerű, megbízható működésükkel kitűnnek vetélytársaik közül. A valós vonóerő alapján joggal vívták ki ezen erőgépek a felhasználók legnagyobb megelégedését.
Részletek »
  

Lamborghini R1 erőgépek

Lamborghini R1 –30, -40, -50 típusú kertészeti traktorok megnövelt hengerűrtartalmú eredeti MITSHUBISHI motorral szerelve. Az erőgépek szélessége 1360 mm és 1675 mm közé esik, önsúlyuk fülke nélkül: 1320 kg.
Részletek »
  
 

Bemutatkozás

Cégünk megalakulása óta azon fáradozik, hogy megfelelő kínálattal rendelkezzen a mezőgazdasági eszközök vásárlóinak igényei teljesítéséhez. Katalógusunk azon magyarországi gépgyártók és importőrök termékeit tartalmazza, akik megfelelő árú, és megfelelő minőségű termékek forgalmazására szerződtek velünk.

Vásárlási útmutató

A termékek sokrétűsége miatt nem állt módunkban a teljességre törekedni, csupán egy keresztmetszet bemutatásával szeretnénk felkelteni az érdeklődésüket.
Amennyiben műszaki-technikai problémáikkal, vagy vásárlási szándékukkal felkeresik cégünket, lehetőséget találunk az együttműködésre.

Kapcsolat

Telephely:
Kecskemét, 50-es főút mellett, Budapest felé 5 km-re, a 79. km szelvényében

Postacím:
6044 Kecskemét-Hetényegyháza, Kavics u. 9.

Tel.: 76/484-378
Tel./Fax.: 76/327-574

Honlap:
www.auditker.hu

E-mail: info@auditker.hu