Kiemelt ajánlataink

Traktorok
Agrolánc Kft.

Antonio Carraro SRX traktorok

Az SRX a keskeny szőlőültetvények specialistája. Rendkívül kicsi befoglaló méreteivel, kimagasló teljesítményével, páratlan fordulékonyságával szinte egyeduralkodóvá vált a 2 méteres és az alatti sortávolságú szőlőültetvények művelésében.
Részletek »
  
Teleszkópos forgó rakodó
Penda Kft.

DIECI - PEGASUS Agri teleszkópos forgó rakodó

A Dieci Pegasus Agri típusú teleszkópos forgózsámolyos rakodó kiváló segítőtárs az állattartó telepeken, szárítótelepeken és majori munkákban. Típustól függően teherbírása 3,0-4,5 tonna, max. emelési magassága 13-21 m.
Részletek »
  
Traktorok
Agrolánc Kft.

Carraro Agriplus Vigneto traktorok

Az Agriplus Vigneto kifejezetten szőlőművelő speciális traktor. Rendkívül kis szélességi méretei, robosztus felépítése a keskeny-sortávú szőlőművelés egyik vezérgépévé emelik.
Részletek »
  
Speciális rakodó és exkavátor
Penda Kft.

PEDROTTI - Önjáró univerzális rakodó

C40/12 típusú 3 kerék meghajtású önjáró kocsikat a baromfitenyésztők, faiskolák részére, valamint az építőiparban és az egyenetlen mezőgazdasági területeken elvégzendő munkákhoz ajánljuk. Abszolút biztonságot nyújt az egy darabból kialakított acél váz.
Részletek »
  
Ágyáskészítők - vegetech
Auditker Kft.

FEDELE HERCULES ágyáskészítő

A FEDELE HERCULES ágyáskészítő gépek ideálisan működtethetők köves, nehéz talajokon. Ezek az kertészeti gépek akalmasak a növényi maradványok és a talajfelszín egy menetben történő elmunkálására, mind bakhátkészítés, mind sík magágy készítés során.
Részletek »
  
Fűnyíró traktorok
ZetorWest Kft.

Fűnyíró traktor W 1600

A fűnyírók teljesítménye mindenkor elegendő: magas, vizes fű nyírásakor, ágdarabkák, nedves avar, száraz fű összegyűjtésekor.
Részletek »
  
Mobil szárító
Penda Kft.

ZAFFRANI szárító

A gabonafélék minőségromlás nélküli tárolása csak az egyensúlyi nedvességtartalomnál lehetséges. Ezért a legtöbb terményt különböző mértékben, de szárítani szükséges.
A kis és közepes gazdaságok ideális szárítógépei a ZAFFRANI mobil terményszárítók, melyek a vastagrétegű adagszárítók csoportjába tartoznak.
Részletek »
  
Talajelőkészítés gépei
Alfa-Gép Kft.

Del Morino rotációs kapacsalád

Del Morino rotációs kapacsalád

URT 150 E, URT 186 H, URT 204 H
HRA 210, HRA 235 típusú mezőgazdasági rotációs kapák
Részletek »