Kiemelt ajánlataink

Raktári elektronikus mérlegek
METRIPOND - M93 Kft.

PRM-U típusú raklapmérleg

Kifejezetten raklapok mérésére kifejlesztett konstrukció.
Nem igényel karbantartást.
Könnyen mozgatható.
Részletek »
  
Tőközművelők
ZetorWest Kft.

Késes tőközművelő

Ez a berendezés a passzív - meghajtás nélküli – tőközművelő gépek csoportjába tartozik. A gépcsalád legegyszerűbb tagja, amely alacsony beszerzési- és fenntartási költségekkel, de magas felhasználói értékkel rendelkezik: a legpontosabb és a legvariálhatóbb berendezés, amely a kiegészítő eszközök gazdag választékával bővíthető.
Részletek »
  
Zetor Proxima Plus család
ZetorWest Kft.

Zetor Proxima Plus

Kód: 8541-9541-10541 A Zetor cég folyamatos fejlesztései eredménye a Proxima Plus, amely a hagyományokra épülve számos újítást kölcsönzött a Forterra traktorokból. Egy kompakt traktorcsalád, amely a könnyű és a középnehéz kategória közé sorolható. Megnövelt motorteljesítménnyel, nagyobb tömeggel és komfortosabb kabinnal megállja a helyét a jelen korban. Az új fejlesztésű váltó széleskörű alkalmazhatóságot és magasabb munkavégzést biztosít. Erősített futóművek nagyobb terhelhetőséget tesznek lehetővé. Univerzalitását tükrözi az egységesített függesztőszerkezet, és a vonóberendezések széles palettája. A komfortos vezetőfülke kényelmet biztosít a hosszú munkanapok során. A traktorok felszereltsége egyénre szabható, így minden esetben a vevő elvárásai teljesülhetnek.
Részletek »
  
Univerzális gépek
Penda Kft.

CSF - MIG 32-40T univerzális erőgép

A CSF MIG 32 és 40T a kertészetek, sportpályák, parkfenntartók és építőipari vállalkozások kiegészítő eszközhordozói. Kicsik, mivel számos munkaterületen szűk helyen is kell dolgozni
Részletek »
  
Eke
Penda Kft.

MORO - EUROPA függesztett váltvaforgató eke

A PIETRO MORO EUROPA szériájának váltva-forgató ekéiből mind a kisebb, mind a nagyobb területen gazdálkodók igényeiknek megfelelően választhatnak. A gyártás során felhasznált kiváló minőségű anyagok valamint a gyártási tapasztalat eredményeként a széria ekéi kiválóan alkalmasak nehéz, igen kötött talajokon elvégzendő munkákhoz is. Kialakításuknak köszönhetően öntisztítók, ugyanis a hagyományostól ellentétes irányban történik az átfordításuk, így a felrakódott növényi részek szabadon leesnek, nem akadnak fenn. Az átfordítás hidraulikus munkahengerrel, az erőgép fülkéjéből végezhető. A munkahenger túlnyomás elleni védelemmel van ellátva, megóvva mind a traktor, mind a munkagép hidraulikus rendszerét.
Részletek »
  
Kerekes traktor
Penda Kft.

YAGMUR - Efsane 40W kistraktor

Rendeltetésszerű felhasználási területek:

Kertészetekben, szőlő és gyümölcsültetvényekben, kommunális területeken a teljesítménynek megfelelő folyamatos munkavégzésre ajánljuk.
Részletek »
  
Váltvaforgató ekék
SZEGÁNA Kft.

OVLAC SF

Spanyol ekék,2-8 fejesig
Részletek »
  
 
Mascar termékek
SZEGÁNA Kft.

Futura Maxi

Alapfelszereltség
Lánchajtás tagonként
Központi sebváltó 18 sebességgel
45 literes soronkénti magtartály
Dupla hajtás
5.00x 15 hajtókerekek
Hidraulikus automata sorjelző
Egy garnitura vetőtárcsa
Súrlódó tárcsás biztosítás soronként
Vákumméter
Tömörítő gumikerek
3 pont gyorscsatlakozás
Hátsó kardánhajtás előkészítés
Kardántengely
Részletek »