Céginformáció

AZ AGRÁRKAPU

Kereskedelmi és Információs kapuit nyitotta meg az agrárkapu az Interneten a mezőgazdaság szereplői számára. Célunk az agrárgazdaságban muködő, vagy azzal kapcsolatban álló kis- és középvállalkozások, valamint mezőgazdasági termelők részére magas színvonalú szolgáltatások nyújtása, és új lehetőségek teremtése.

MEZŐGAZDASÁGI KERESKEDELMI KÖZPONT

Mezőgazdasági termékek, szolgáltatások, kereskedelem.

Mezőgazdasági áruház

Termékbeszerzés egyszerűen, költségkímélően. Széles termékskálát kínál látogatói számára az agrárkapu, ahol az állatgyógyászati termékektől, a takarmányokon át az egyes felszerelésekig több közül válogathatnak az érdeklődők.

Mezőgazdasági szakmai adatbázis

Megjelenés az Interneten, az Agrárkapuban. Teljes körű, kereshető, lekérdezhető szakmai adatbázis, melyben ingyenes megjelenési lehetőséget, e-mail címet biztosítunk a cégeknek és magánvállalkozóknak.

Mezőgazdasági piactér

A piactér lehetőséget teremt a termelők termékeinek piacra juttatására és árusítására. Az agrárkapu rendszer adta lehetőségek kihasználásával a termékeknek a legszélesebb kereskedelmi teret tudjuk biztosítani.

MEZŐGAZDASÁGI INFORMÁCIÓS RENDSZER

Tájékoztatás, információközvetítés, tanácsadás.

E-sajtó

Agrárpolitikával, Növénytermesztéssel, Állattenyésztéssel, Vidékfejlesztéssel, Környezetvédelemmel, az Európai Unióval kapcsolatos aktuális információk megjelentetése, Riport sorozatok, a cégek, gazdaságok, vállalkozások bemutatása. Események, rendezvények adatbázisa, melyből teljes körű információt kaphatnak látogatóink.

Gazdasági tükör

A pályázatokkal, gazdasági jelentésekkel, tőzsdei információkkal, a mezőgazdasági rendeltekkel, jogszabályokkal, naprakész gazdasági hírekkel, folyamatosan tájékoztatni tudjuk a mezőgazdasági élet szereplőit.

Szaktanácsadás

A felmerülő szakmai kérdésekkel kapcsolatosan szakembereink az agrárkapu segítségével Interneten, Szakmai fórumokon, E-mailen, telefonon és személyesen is rendelkezésre állnak.

FILOZÓFIÁNK

A mezőgazdaság és az Internet adta lehetőségek egyesítése, előnyeinek felhasználása a színvonalas szolgáltatás és minőségi termelés megteremtése.

MAGUNKRÓL

Az agrárkapu több éves tapasztalattal rendelkező informatikai tanácsadó cégek együttműködésével jött létre. Az együttműködés eredményeként kimagasló szakmai és gazdasági hátteret egyesítenek.

Szakemberek

Gyakorlott mezőgazdasági szakemberek és felkészült Internet valamint marketing menedzserek biztosítják az agrárkapu eredményes működését.

PARTNEREINK

Kereskedelmi partnereink termékeikkel Magyarországon és a világon vezető cégek. Információs partnereink a szakmai szervezetek, szakiskolák, hírlapok, mezőgazdasági szaklapok.

Minőségpolitika

Az agrárkapu és kapcsolatrendszere garantálja a minőségi termékeket és hiteles információkat. Cégünk elsődleges feladatának tartja a minőségbiztosítási rendszerek bevezetését és alkalmazását.

CÉLCSOPORT

Az agrárkapu szolgáltatásaival lehetőséget teremt a mezőgazdaság szereplői számára, hogy munkájukat elősegítse, eredményesebbé tegye, új és meglévő lehetőségeiket kiaknázza.

Elérés

Széles kommunikációs csatorna áll az agrárkapu rendelkezésre, hogy célcsoportját elérje, informálja, segítséget nyújtson számára. Az On-line médián kívül a hagyományos Off-line eszközöket, újságokat, szakmai konferenciákat, kiállításokat is igénybe vesszük.

Agrárkapu hálózat

Az agrárkapu céljai között szerepel az Interneten meglévő hálózat kiterjesztése agrárkapu központok kialakításával, ahol gondolunk mindazon termelőkre, akik még nem használták, és nincs lehetőségük elérni az Internetet. A központok biztosítják az infrastruktúrát (számítógépet, Internet elérést), ahol képzett munkatársak segítik az agrárkapu szolgáltatásainak közvetlen elérését.

Impresszum

Felhasználási feltételek:
A www.agrarkapu.hu bármely részének másolásával kapcsolatos minden jog fenntartva. Tilos az oldal elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése az AGRÁRKAPU KFT. írásos hozzájárulása nélkül. Az Agrárkapu weboldaláról értesüléseket átvenni csak az AGRÁRKAPU KFT engedélyével lehet.

ELÉRÉSI LEHETŐSÉGEK

Agrárkapu Kft.
5600 Békéscsaba, Bartók Béla út 46-50.
E-mail: info@agrarkapu.hu

 

Friss hírek